29 Ekim 2012 Pazartesi

47 maçlık seri sona erdi

En son 2010-2011 sezonunda kendi evinde Bursaspor'a mağlup olan Fenerbehçe uzun bir aradan sonra kendi evinde ilk mağlubiyetini aldı.Tam 47 maç sonra Şükrü Saraçoğlı stadın da Antalyaspor'a 3-1 yenilen Fenerbahçe nin kendi evindeki yenilmezlik seriside son buldu.

Maça hızlı başlayan konuk ekip maçın 41. dakikasında  Diaara ile golü buldu. Bu golden sonra baskın oynamayı tercih eden Fenerbahçe istediği, oyunu sahaya yansıtamadı ilk yarının sonunda 45+1 de Diarra ile 2. golü bulan Antalyaspor maçta 2-0 lık üstünlüğü sağladı.İbrahim Dağaşan ın uzun pasında Tita topu Diarra nın önüne indirdi Diarranın sol ayağıyla yaptığı düzgün vuruş kaleci Volkan'ın ayaklarının arasından ağlarla buluştu,ve ilk yarı bu sonuçla noktalandı.

Fenerbahçe ikinci yarının başlamasıyla oyunu rakip sahaya yığdı ve maçın 49. dakikasında Sow ile golü buldu ve skoru 2-1 e getirmeyi başardı.Bu gol Fenerbahçe'yi ateşlerken Antalyaspor'un ise temkinli oyun oynamasına olanak sağladı.Maçın 80. dakikasında genç Salih in çektiği şut rakip takım futbolcuna çarpıp, onlarda kalınca konuk ekip hızlı bir şekilde kontra atağa çıkmayı başardı ve bu atağın sonucunda Fenerbahçe'nin de eski oyuncusu Deniz Barış oyunu 3-1 e getiren golü attı.



Maç sonunda Aykut Kocamanın kadro seçimi eleştiri konusu olurken Caner erkin'i oynatıp Stoch'u yedek bırakması akılıllar da soru işaretlerine neden oldu.Böylesine bir maçta henüz hiç forma şansı bulmamış Salih uçanı kurtarıcı olarak oyuna dahil etmesi de taraftarlardan ve spor yazarlarından eleştiri aldı.Ayrıca Fenerbahçe li taraftarların Bekir'e, Hasan Ali'ye ve Selçuk Şahin'e tepkileri vardı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder