4 Ağustos 2013 Pazar

Gareth Bale Resimleri,Haberleri Ve Kişisel Bilgileri


Tam Adı:Gareth Frank Bale


Doğum Tarihi:16 Temmuz 1989

Doğum Yeri:Cardiff,Galler

Boyu:1,83

Mevkii:Sol Açık


Cardiff şehrinde doğup büyümesine rağmen, Gareth Bale'in profesyonel kariyeri İngiltere Championship takımlarından Southampton ile başlamıştır. Sadece iki sezon Southampton'da oynadıktan sonra 2007'de Premier Lig ekiplerinden Totwnham Hotspur'a transfer olmuştur. Bale hız, güç ve atletikliği ile bilinir.


























Real Madrid'in Gareth Bale için yapmış olduğu 98 milyon avroluk teklifi reddeden Tottenham, İspanyol ekibine teklifini 100 milyon sterlin civarına çekmesi gerektiğini söylemişti.
Son gelişmelerle birlikte Bale'in transferindeki kararları büyük oranda Tottenham'ın sahibi Joe Lewis vereceği öğrenildi. Kulüp başkanı Daniel Leavy'yle birlikte, Miami ya da Phoenix'te Florentina Perez'le buluşması beklenen Lewis, Bale transferinde kulübün tutumunu kesin bir şekilde eflatun-beyazlılara aktaracak.
Florentino Perez'in Bale transferi için yoğun baskı altında olduğunu düşünen Lewis, beş yıllık ödeme planı çıkartan Real Madrid'den en az 100 milyon sterlin talep edecek.
Yüksek tirajlı İspanyol gazetesi MARCA, önceki günlerde Tottenham'ın Gareth Bale için 145 milyon avro istediğini yazmıştı. 










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder