23 Eylül 2013 Pazartesi

5 yılın ardından gelen istatistik!!

Ligde 5'te 5 yapan Barcelona, Rayo Vallecano maçında ki istatistiğiyle şaşırttı. Barcelona 2008 yılından beri ilk kez topla oynama yüzdesinde rakibinin gerisinde kaldı.




Vallecano karşısında Pedro ve Fabregas'ın golleriyle kazanan Katalan ekibinin mücadele sonunda topa sahip olma oranı yüzde 49'da kaldı. Rayo Vallecano ise yüzde 51’le topu ayağında daha fazla tutan taraf oldu.
Barcelona, Rayo Vallecano maçına dek en son
mayıs 2008'de topa sahip olma oranında geriye düşmüştü. Frank Rijkaard yönetimindeki takım, Real Madrid'e Santıago Bernabeu'da 4-1 yenildiği maçta topa daha az sahip olmuştu. Katalan ekibi, tam 316 maç sonra topun hakimiyetini yine rakibine bıraktı
Vallecano karşılaşmasını Pedro(3) ve Fabregas'ın golleriyle kazanan Katalan ekibinin mücadele sonunda topa sahip olma oranı yüzde 49'da kaldı. Rayo Vallecano ise yüzde 51’le topu ayağında daha fazla tutan taraf oldu.
Barcelona, Rayo Vallecano maçına dek en son mayıs 2008'de topa sahip olma oranında geriye düşmüştü. Frank Rijkaard yönetimindeki takım, Real Madrid'e Santıago Bernabeu'da 4-1 yenildiği maçta topa daha az sahip olmuştu. Katalan ekibi, tam 316 maç sonra topun hakimiyetini yine rakibine bıraktı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder