31 Mart 2013 Pazar

Cristiano Ronaldo Hayatı ve Resimleri






Fenerbahçe -Akhisar

Yoluna üç kulvarda da devam eden tek takım olan Fenerbahçe için kritik hafta. Sarı-Lacivertliler, Süper Lig’de bugün alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Akhisar Belediye’yi, perşembe günü da Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında İtalya’nın Lazio takımını ağırlayacak. Hedef, Akhisar’ı kayıpsız geçip, Lazio sınavı öncesi moral bulmak. Bugünkü mücadele, Sarı-Lacivertliler’in bu sezonki 50. resmi maçı olacak. Bu zorlu karşılaşmada

25 Mart 2013 Pazartesi

İsrail Özür Diledi!!!!

  İsrail başbakanı Netanyahu geçtiğimiz günlerde Türkiyeden özür dilemişti.Sadece özür değil tabi tazminat ve Filistine uygulanan bazı ambargoların kalkacağıda var.Bu özür ile insanın aklına bazı sorular gelmiyor değil tabi,olaydan tam 3 sene geçmişken bu özürün sebebi acaba gerçekten İsrail'in hatasını anlayıp geri adım atmasımı yoksa bazı çıkarları için Türkiyeyi yanına almak adına atılmış bir adım olabilir mi?
   Tabi bu adımdaki amacı,değişik kesimlerin farklı yorumlarıyla sizinle paylaşmak isterim.Bu özüre eleştirel, samimi ve gerçekçi bulmayan kişilerin bakış acısıyla yazmak gerekirse

24 Mart 2013 Pazar

=)


Sürprizlere Hazırlıklı olun!!!


Bir spor sitesinde yer alan habere göre, Portekizli teknik adam kulüpteki geleceğinin belirsiz olduğunu ve sezon sonunda Chelsea'ye dönebileceğini söyledi. 2007 Eylül'ün de kulüpten ayrılmadan önce Chelsea'yle 2 Premier Lig şampiyonluğu kazanan 50 yaşındaki teknik adam konuyla ilgili olarak, "Maceraci bir yapım var ve gelecek sezon ne olacağını bilmiyorum. İngiltere, Portekiz, İtalya ve İspanya'da çalıştıktan sonra yeni bir yer seçmek kolay değil. Belki de daha önce çalıştığım bir kulübe gidebilirim. Sürprizleri izleyin" ifadelerini kullandı.

Takımın başına geçici getirilen Rafael Benitez'in yerine göreve gelebileceği öne sürülen Mourinho, son aydaki başarılarından önce gönderilmesi gündeme gelmiş ve yönetim ile taraftar aykırı teknik adamın gitmesinden yana tavır almıştı.

13 Mart 2013 Çarşamba

YGS İçin Öneriler



BİR GÜN ÖNCE

FEN Bilimleri Dershanesi Rehberlik Koordinatörü Cihan Yeşilyurt, sınava girecek adaylara sınavdan bir gün öncesi (bugün) için şu önerilerde bulundu:
Heyecan ve kaygı duymanız normal. Dikkatinizi sorulara verdiğinizde, olumsuz duygulardan kurtulacağınızı unutmayın.
Bu sınavı başarmak istediğinizi düşünün.
Sakin ve huzurlu bir ortamda, sevdiğiniz işlerle uğraşın. 
Alışık olmadığınız gıdalar, çay, kahve tüketmeyin. Doktor tavsiyesi haricinde, uyarıcı veya sakinleştirici ilaç kullanmayın. 
Belgelerinizi, telaş yaşamamak için önceden hazırlayın.
Uyku düzeninizi değiştirmeyin. Bir gecelik tedirgin uykunun sınav performansınızı olumsuz etkilemeyeceğini düşünün.

SINAV GÜNÜ

SINAVIN başlayış saatini, sınav yerine gidiş süresini ve sabah hazırlıklarınızı düşünerek zamanı planlayın.
Sağlıklı ve doyurucu bir kahvaltı yapın.
Evden çıkmadan, belge ve araçlarınızı kontrol edin.
Sınavdan 45 dakika önce sınav yerinde bulunun. 
Sınavla ilgili konuşmalar yapmaktan kaçının. Sakin olun.
Tüm fiziksel ihtiyaçlarınızı giderin.

SINAV ANI

VERİLECEK yanıt kağıdındaki bilgileri kontrol edip doldurulması gereken bölümleri (soyadı, ad, adres, kitapçık türü, imza gibi) doldurun.
Mutlaka bir saat bulundurun. Zamanınızı iyi kullanırsınız.
Soruları yanıtlamaya en iyi bildiğiniz bölümden başlayın.
Kağıdı zedelemeden ve tam silin.

1. Dengeli beslenin, düzenli uyuyun,spor yapın

2. Sınava kadar başarılarınızı düşünün

3. Sınav gününden

10 Mart 2013 Pazar

Fenerbahçe-Bursaspor

Ligimizin önemli şampiyonluk adaylarından  Fenerbahçe bu akşam kendi evinde Bursaspor'u konuk edecek.Geçtiğimiz hafta şampiyonluk yolunda çok önemli olan üç puanı ezeli rakibi Beşiktaş a kaptıran Fenerbahçe'de tek hedef üç puan.Fenrebahçe'de maç öncesinde Webo ve Gökhan hariç sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken Gökhan'ın durumunun maç saatinde netleşeceği öğrenildi.Fenerbahçe'de düşündürücü bir diğer durum ise lider Galatasaray'ın puan kaybettiği 9

Düşünce?


4 Mart 2013 Pazartesi

Beşiktaş-Fenerbahçe

İnönü'de ki son derbide dün gece Beşiktaş-Fenerbahçe yi son saniye golü ile 3-2 mağlup etmeyi başardı. Maçın ilk devresinde üstünn taraf olan Fenerbahçe eline gelen fırsatları değerlendiremedi.Konuk ekibin ağlarla buluşan bir topuda ofsayt gerekçesi ile sayılmadı çoğu hakem yorumcusuna göre pozisonun ofsayt ile alakası olmasa bile hakem golü ofsayt nedeni ile saymadı.Fenerbahçe Sow ile öne geçmeyi başarmasına rağmen Beşiktaş rakibini yakalayıp daha sonra ise öne geçmeyi başardı.Fenerbahçe Sow ile beraberliği yakalasda Olcayın son sanie golüne engel olamayarak büyük ölçüde de şampiyonluk ümitlerini yitirmiş oldu.Maç sonunda Aykot Kocaman'ın  tercihleri eleştirilirken